Proč "jiné vaření".

22. prosince 2010 v 20:28 |  o blogu
Jednoduše proto, že existují stovky, možná tisíce, blogů o jídle se skvělými recepty z másla, cukru, vajec, bílé mouky, masa, sýrů... Tak mi přišlo zbytečné zakládat další podobný blog.
Navíc jsem si poslední dobou zvykla vařit bez živočišných potravin, bez cukru a bez lepku a chtěla jsem se podělit o své zkušenosti. Byla bych moc ráda, kdyby můj blog pomáhal lidem, kteří mají různé potravinové alergie nebo jiné zdravotní potíže. Taky by mě těšilo, kdyby i "zdraví lidé" ochutnali něco z mých receptů a čas od času zařadili do jídelníčku nějaké jídlo "bez". Tato jídla jsou totiž lehčí, lépe stravitelnější, tedy i zdravější. Snažím se o to, aby byla chutná a vyvážená.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Raduška Raduška | Web | 22. prosince 2010 v 20:36 | Reagovat

Ahoj.. Zahlasuj prosim ta za náš blog.
Link: http://rbddaily.blog.cz/1012/sonb-7-kolo-finale#comment84877187
Sme tam pod menom http://rbdxd.blog.cz.
Velmi radi oplatíme a prepáč za reklamu!

2 Helča Helča | E-mail | 16. listopadu 2011 v 18:08 | Reagovat

Děkuji moc za blog. Také se snážím vařit jinak.Momentálně hledám recepty na vánoční cukroví. Loni jsem v receptech používala tekutý slad a cukroví bylo dost tvrdé. Ale nenechávám se odradit a budu zkoušet dál.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Všechny recepty na tomto blogu jsou veganské. Při vaření receptů používám převážně biopotraviny, ovoce a zeleninu spíše z trhu či ze zahrádky.